Acuzații grave:„Numere false de coronavirus: NU au murit 25.000 în Italia, este o modalitate de a impune dictatura!”

Vittorio Sgarbi, membru al Camerei Deputaților din Italia, a denunțat statisticile privind decesele Covid-19 ca fiind false. Sgarbi consideră că statisticile false sunt propagate de guvern și de mass-media pentru a teroriza cetățenii Italiei și pentru a instaura o dictatură.

Donați pentru a susține jurnalismul independent! [wpedon id=534]

Membrul partidului Forza Italia a condamnat închiderea a 60% dintre întreprinderile italiene din cauza celor 25.000 de decese: “Nu este adevărat”, a spus el. „Nu folosiți morții pentru retorică și terorism domestic.” Potrivit Institutului Național al Sănătății, 96,3% nu au murit de coronavirus, ci din cauza altor patologii și comorbidități, a declarat Sgarbi – ceea ce înseamnă că doar 925 au murit din cauza virusului și 24.075 au murit din cauza altor boli. “Virusul era puțin mai grav decât o gripă. Nu mințiți! Spuneți adevarul!“, a adăugat deputatul italian.

Sgarbi a ținut acest discurs controversat, ajuns viral în lume, în cadrul discuțiilor legislative despre decretul „Cura Italia”. Propunerea intenționează să dezvolte măsuri pentru consolidarea serviciului național de sănătate pe baza a ceea ce susține că sunt date false. Sgarbi i-a provocat pe colegii săi să investigheze numerele reale și să fie uniți în raportarea adevărului:

” Să fim uniți în eliberare și deșteptarea împotriva ipocriziei și minciunilor, împotriva falsificărilor, împotriva numerelor false care sunt date în scopul terorizării italienilor. După cum a spus profesorul Bassetti, cei 25.000 de morți au murit din cauza atacurilor de cord, a cancerului și a altor cauze… Să nu le folosim pentru a umili Italia. Să nu le folosim pentru a le oferi cetățenilor vești false. Dă numerele, verifică-le și te provoc în fața unui juriu de onoare, Trizzino, să te uiți la numere! “, a concluzionat deputatul.

[wpedon id=534]