OCHR:Plângere penală privind decesele declarate ca fiind cauzate de COVID-19

Organizația OCHR, un nou demers legal la Parchetul General pentru aflarea adevărului despre cauzele de deces în cazul morților prezentați ca având cauză de deces “COVID-19”

[wpedon id=534]

Sesizarea trimisă de către Eugen Chiracu, Președintele OCHR, are la bază zecile de mărturii și documente apărute în spațiul public, din care reiese faptul că oamenii au fost fie presați să accepte COVID-19 drept cauză a decesului, fie s-au trezit cu el pus, fără să fie anunțați. De asemenea, din sesizare aflăm că, în cazul celor care au “decedat din cauza COVID-19”, sunt interzise autopsiile și necropsiile, adică singurele metode de a afla, legal, cauza decesului.

MARILE MINCIUNI DIN TIMPUL PANDEMIEI DE CORONAVIRUS – 1000 de oameni cer adevarul

Am facut o petitie online pentru ca, impreuna cu cetatenii acestui stat (de drept), sa semnalam, sa sesizam si sa cerem institutiilor judiciare din Romania sa inceapa urmărirea penala impotriva celor ce ne-au mintit sigiland cadavre si declarand morti din cause false.

Cu totii vedem la televiziunile locale, dar ceea ce este mai odios, la televiziuni internaționale, o cursa fantastica de a numără morti si decese provocate de o boala denumită in 11 februarie 2020 , COVID 19.

ORGANIZATIA MONDIALA A SANATATII S-A TRANSFORMAT IN DOAR 2 LUNI, DINTR-O ENTITATE REPUTABILA SI DE NETAGADUIT, INTR-O BATJOCURA PLINA DE BALBAIELI SI ´RECOMANDARI´ HILARE.

In data de 13.03.2020, pe site-ul INSP/http://www.cnscbt.ro/ apare documentul denumit Protocolul specific privind managementul ı̂n caz de deces al pacienților infectați cu noul coronavirus (SARS-CoV2), Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 207 din 13 martie 2020. Acest act administrativ are valoare juridica deoarece genereaza efecte imediate. Prin acest document, inainte ca Presedintele Klaus Werner Johannis sa decreteze Starea de Urgenta,

Se interzice AUTOPSIA MEDICOLEGALA in cazurile deceselor cu/de COVID 19.

(…)“În cazurile spitalizate pentru care în perioada internării în unitatea sanitară se confirmă (reconfirmă) diagnosticul de infecție cu noul coronavirus (SARS-CoV2), evoluția fiind urmată de deces, autopsia medicolegală a cadavrului pentru a confirma/preciza sau completa diagnosticul clinic de deces deja confirmat prin analize de laborator (teste specifice) nu mai este necesară și este de evitat(…)

Odata cu intrarea in vigoare a acestui document (16.03.2020-emitentul a vazut in viitor ca se va decreta o stare exceptionala in Romania!!!) a inceput si o afacere dubioasa a deceselor re-diagnosticate COVID, post-mortem, pentru care se plateau sume de bani ce variaza intre 2000 si 8000 lei.

In data de 16.03.2020, Presedintele emite Decretul nr 195/2020 prin care declara Starea de Urgenta.

In data de 24.03.2020 se instituie restrictia obligatorie a circulatiei persoanelor.Mai ales noaptea. Strazile oraselor deja goale, sunt impanzite de masinile de politie ce folosind semnalele luminoase si auditive, patruleaza impunand si accentuand starea de panica si teroare.

“STATI ACASA” devine obsesiv.

In data de 8/9 aprilie apare prima uriasa scapare (probabil datorita arogantei si autosuficientei) si 2000 de oameni, inghesuiti intr-un autobuz, sparg atat ideea de carantina cat si dezumfla la jumate presiunea si tensiunea ce reusisera sa o stabileasca deja.

[wpedon id=534]

Acest eveniment genereaza pe langa valuri de intrebari, la care vor trebui intr-o zi sa raspunda, si primele miscari de frustrare, astfel ca concomitent, apar si primele mesaje/informatii in spatiu inca necenzurat; online si retelele de socializare.

Avand in vedere ca lucrurile in aceasta socanta perioada se misca extrem de repede, spatiul public virtual se umple rapid de informatii, mai ales in urma unor valuri de demisii ale unor medici, ce au preferat sa renunte la 12 ani de studii si cine stie cati ani de profesie, doar sa nu fie trasi in mocirla si pacura densa ce se adancea odata cu fiecare Ordonanta Militara emisa.

La 28.04.2020, pentru ca numarul mortilor nu justifica absurditatea masurilor impuse si nicidecum a colapsului total asumat al vietii economice si sociale in cazul Romaniei, pentru ca Johannis scosese deja autovehiculele armatei pe strazile oraselor, situatia devenind deja penibila si absurda, din nou pe site ul INSP, apare un alt document la fel de intrigant ca si primul;

Definițiile de caz pentru Sindromul respirator acut cu noul coronavirus (COVID-19) Actualizare 28.04.2020

Acest document impune ca ´Decesul la pacient confirmat cu COVID-19 este definit ca decesul survenit la un pacient confirmat cu COVID-19, cu excepția situațiilor în care există o altă cauză clară de deces care nu poate fi în relație cu COVID-19 (ex.traumatism, hemoragie acută majoră, etc) și la care nu a existat o perioadă de recuperare completă între boală și momentul decesului. Decesul la un pacient confirmat cu COVID-19 nu poate fi atribuit unei boli preexistente (de ex. cancer, afecțiuni hematologice etc.) și COVID-19 trebuie raportata ca și cauza a decesului, independent de condițiile medicale pre-existente care se supectează că au favorizat evoluția severă a COVID-19. COVID-19 trebuie menționată pe certificatul de deces drept cauză a decesului pentru toate persoanele decedate la care COVID-19 a cauzat sau se presupune că a cauzat sau a contribuit la deces.´

ADICA, ORICE PATESTI SI IN ORICE FORMA MORI (CU EXCEPTIA CALCARII TRENULUI) ESTI MORT DE COVID 19.

Si aici, cedeaza pentru prima oara in doua luni si presa. Se inflameaza si cheama la discutii ceva responsabili.

In data de 04.05.2020, un secretar de stat speriat de consecinte, vorbeste pentru prima oara despre faptul ca decesele declarate COVID 19 nu sunt in fapt datorate acestei afectiuni. Ci doar o proportie de 20%, adica 80% au murit din cu totul alte cauze.

In data de 5 Mai 2020, acelasi personaj, Dl Moldovan Horatiu, Secretar de Stat in Ministerul Sanatatii, declara din nou la lobotomizatul post de televiziune DIGI 24, care spera si incerca din toate puterile sa il determine pe acest om sa declare altceva, ca de fapt alte comorbiditati au predominat in 87,7% din cazurile declarate COVID 19.

In tot acest timp, O.C.H.R., a strans si investigat jurnalistic toate aceste probe, a scris materiale gazetaresti inca din 13.03.2020 semnaland o distrugere iminenta a unui sistem economic functional, a semnalat in decursul emiterii ordonantelor toate neregulile (ne)legale,a inaintat Parlamentului Romaniei propuneri de OUG in ceea ce priveste sectorul penitenciar, si-a exprimat disponibilitatea de a monitoriza activitatile de achizitie publica, ba chiar am si sugerat sa sprijinim prin identificarea unor furnizori legitimi de echipamente medicale, a semnalat Avocatului Poporului in data de 06.04.2020, neconstitutionalitatea actelor normative emise in timpul Starii de Urgenta decretate (VEZI ARTICOL AICI) si in data de 30.04.2020, vazand ca nici o institutie judiciara din Romania nu se autosesizeaza, a inaintat prima Sesizare Penala catre 50 de Procurori Generali ai 50 de Tari impotriva O.M.S. si John Hopkins Resource Center.

Astazi, 05.05.2020, dupa ce 1000 de cetateni ai Romaniei ne-au comunicat ca vor sa afle adevarul, si dupa ce am notat impasibilitatea institutiilor judiciare fata de valul de activitati asimilate crimei organizate, am inaintat catre Procurorul General al Romaniei o Sesizare Penala, prin care solicitam acestuia inceperea urmaririi penale In Rem pentru aflarea adevarului in ceea ce priveste numarul declarat al deceselor de COVID 19 si implicit a masurilor aplicate in aceasta perioada de timp.

Sa vedem si sa urmarim activitatea Parchetului de pe Langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in aceasta speta.

Eugen Chiracu”