Remdesivir: Gilead-China-Gates-Soros. Crima organizata din Big Pharma

[wpedon id=534]

12 februarie: BrightGene Bio-Medical Technology, o companie cu sediul din Suzhou, China, tocmai a anunțat că a dezvoltat tehnologia pentru a sintetiza ingredientele farmaceutice active ale Remdesivir, medicamentul dezvoltat de Gilead Biosciences. Prețul acțiunilor sale a crescut cu 20% în tranzacționarea de marți dimineață la Shanghai.

„În timp ce BrightGene a spus că intenționează să licențieze medicamentul de la Gilead, demersul său de a începe fabricarea în această etapă timpurie este extrem de neobișnuit și o încălcare potențială a proprietății intelectuale a companiei americane.” Asta se intampla la o săptămână după ce cercetătorii chinezi din Institutul de Virologie din Wuhan au depus o cerere de brevetare a medicamentului fabricat de Gilead, Remdesivir, pentru a trata noul coronavirus, o ofertă care i-ar oferi Chinei o pârghie asupra utilizării globale a medicamentului pentru combaterea pandemiei.

Decizia de a solicita un brevet în loc de a invoca o opțiune de „licență obligatorie” care permite națiunilor să înlocuiască brevetele de medicamente în situații de urgență națională, semnalează angajamentul Chinei față de drepturile de proprietate intelectuală. Sincronizarea este surprinzatoare! Nu e asa? Gilead va păstra drepturile globale de a comercializa medicamentele antivirale, odată aprobate. Gilead a anunțat, de asemenea, că lucreaza in parteneriat cu autoritățile chineze de sănătate pentru studiile clinice ale Remdesivir ca tratament pentru coronavirus. Remdesivir a fost dezvoltat inițial în 2016 de Gilead ca tratament pentru virusul Ebola. Mulți au susținut că China a furat brevetul de la Gilead din cauza unei hibe procedurale, dar în curând veți vedea că nu acesta este adevarul.

Mai exact, CE este Gilead Biosciences? Gilead Biosciences are un parteneriat cu Wuxi Pharmaceuticals (Wuxi AppTec) deținut de, însuși filantropul New World Order, George Soros! Iată portofoliul Soros Fund Managaement care va confirma acest lucru:

http://expresnational.ro/oriunde-te-uiti-mai-in-profunzime-dai-de-george-soros/
 

Wuxi Pharmaceuticals este, evident, localizat în epicentrul focarului de lângă Institutul de Virologie din Wuhan, suspectat ca fiind sursa COVID-19! Se pare că China are arma biologica, dar și leacul! Și să nu uităm brevetul pentru medicamentul de tratament! Cât de generoasa credeti că va fi China cu vestul? Ah, mai e ceva important: WuXi Pharmaceuticals are legături cu fostul lider al Partidului Comunist Chinez, Jiang Zemin. Pentru început, Jiang este bunicul lui Jiang Zhicheng, care incearca sa preia WuXi AppTec, care controlează Fosun Pharma.

 

Dar această poveste nu se termină aici. George Soros deține și Gilead Biosciences

Potrivit publicatiei “The Gateway Pundit”, medicii de la Centrul Medical Regional “Providence” au tratat cu succes un pacient cu coronavirus în câteva ore folosind medicamentul Remdesivir. Având în vedere criza actuală care a surprins intreaga lume, este important să ne uităm la toți jucătorii de pe piata. Cum este legat Gilead Biosciences de acesata pandemie?

Gilead a avizat și este implicat într-un grup de cumpărare a medicamentelor numit UNITAID al cărui mandat este de a crea un „grup de brevete” pentru companiile farmaceutice pentru a-și împărtăși „brevetele de medicamente” cu alte companii pentru a produce medicamente generice pentru distribuirea în țările africane sărace. Drepturile din vânzările acestor medicamente generice sunt apoi plătite titularilor de brevete . UNITAID a ieșit din Declarația Mileniului 2000 al Națiunilor Unite, care a evoluat acum în Pactul global al ONU. Informatiile de pe internet arată că site-ul UNITAID Unitaid.org este, de asemenea, legat de Refunite.org, o agenție asociată cu Agenția ONU pentru Refugiați, UNHCR, care ajută la conectarea refugiaților cu familiile lor folosind internetul.

UNITAID are mai mulți finantatori, inclusiv: OMS, UNAIDS, Fondul global și Parteneriatul Roll Back Malaria. În plus, UNITAID are sponsorizare corporativă de la produse farmaceutice cu „Pool de brevete pentru medicamente”.

Un investitor miliardar din spatele UNITAID este însuși George Soros. Dar de ce să ne oprim aici? UNITAID este, de asemenea, finanțat de Fundația Bill și Melinda Gates și au, de asemenea, un parteneriat cu inițiativa Clinton Health Access Initiative (CHAI). Și destul de interesant, atât UNITAID, cât și Gilead Biosciences, au sprijinit-o pe Hillary Clinton în campania din 2016 din SUA.

OMS,UNAIDS,Fondul Global
Bill Gates Foundation
Clinton Foundation

Obiectivele UNITAID sunt de a exclude țările cu venituri mari și medii din „bazinul colectiv de medicamente”, permițând în același timp țărilor „în curs de dezvoltare” să beneficieze de prețuri mai scăzute ale medicamentelor. În 2009, Consiliul de administrație al UNITAID a votat pentru a exclude China și alte țări mai profitabile atunci când ia în considerare țările țintite din afara Africii. Cu toate acestea, lucrurile s-au schimbat, iar UNITAID a inclus China în „bazinul colectiv de medicamente”.

Mai jos aveti extrasul din comunicatul  Comitetului executiv al UNITAID din data de 5-6 decembrie 2018 la Marrakech in Maroc, care a coincis cu semnarea Pactului Global pentru Migrantie al ONU, interesant, nu?

 

 “Reprezentantul OMS a informat consiliul de administrație despre o întâlnire recentă coordonată de OMS cu mai mulți parteneri de sănătate la nivel mondial (GPEI, GFF, Gavi, Unitaid, Fondul Global) pentru a sprijini dezvoltarea unei politici comune de sănătate. În ceea ce privește angajamentul parlamentar, el a prezentat un nou Memorandum de înțelegere între OMS și Uniunea Interparlamentară și a încurajat Unitaid să se bazeze pe acest angajament în activitatea sa nationala. El a subliniat rolul important al membrilor Consiliului în sprijinirea secretariatului Unitaid prin deschiderea de noi uși și valorificarea conexiunilor politice și a celor financiare. De asemenea, el a oferit un feedback pozitiv cu privire la recenta vizită Unitaid-OMS în China, care a explorat noi oportunități de implicare in politica globala de sanatate.”

https://unitaid.org/assets/UNITAID_EB32_2019_2_Minutes-from-EB30-1.pdf

Un an mai târziu, avem o Pandemie care apare din China, iar chinezii sunt deținătorii brevetului pentru medicamentul de tratament și sunt, de asemenea, incluși în inițiativa UNITAID a Națiunilor Unite, care îi va ajuta să beneficieze cu un preț mai scăzut al medicamentelor. Mai mult, Gilead, principalul susținător al UNITAID, a anunțat, de asemenea, că are un parteneriat cu autoritățile chineze de sănătate pentru studiile clinice ale Remdesivir ca tratament pentru coronavirus . Și, odată aprobat, Gilead își va păstra drepturile globale de a comercializa medicamentele antivirale. China a încercat să breveteze medicamentul anti-coronavirus, Remsvidir, la O ZI dupa ce Beijingul a confirmat ca virusul se transmite de la om la om. Pe 21 ianuarie, un brevet pentru utilizarea comercială a Remdesivir a fost depus în China.

UNITAID este, practic, ONU și aici este vorba despre un război biologic, unde ei controlează medicamentele. China nu a furat brevetul lui Gilead; Gilead a fost un participant dispus, ei lucrează chiar cu guvernul chinez la studiile clinice. Rămâne întrebarea, ce impact va avea asupra națiunilor occidentale care sunt excluse de la achiziționarea de medicamente pentru tratarea COVID-19 cu prețuri mai mici? Economiile noastre vor fi tinute ostatice de imperialismul chinez? Și focarul de coronavirus a fost vehiculul prin care George Soros, Bill Gates și Națiunile Unite să pună în aplicare Noua Ordine Mondială? Asa se pare! Sah-mat!

 
 [wpedon id=534]