BREAKING:Joe Biden, cercetat penal pentru abuz sexual!

Fostul vicepreședinte și posibilul candidat la prezidențiale din partea Democraților, Joe Biden, este oficial cercetat de forțele de ordine din Washington DC pentru agresarea sexuală a lui Tara Reade, fostă angajată din staff-ul său de campanie din anul 1993.

Tara Reade a înaintat o plângere penală la poliție la începutul acestei luni, după ce a dezvăluit detaliile tulburătoare ale abuzului într-un podcast cu jurnalista Katie Harper. Forțele de ordine au confirmat că există o anchetă în desfășurare cu privire la presupusa agresiune sexuală a lui Joe Biden.

Tara Reade susține că, în timp ce lucra la campania lui Joe Biden în calitate de asistent personal, a fost rugată de către supraveghetorul ei să-i ducă o pungă lui Biden, iar acesta a împins-o în perete și a început să o atingă în zona genitala.

Spre deosebire de ceea ce s-a întâmplat în cazul lui Brett Kavanaugh, mass-media a închis ochii la întreaga poveste cu Biden, aproape imediat după ce a apărut acuzația de agresiune sexuală, iar unele publicații de știri nu au vorbit deloc despre acuzații.

Inclusiv susținătorii fostului candidat la prezidențiale, Bernie Sanders, au vorbit despre abuzurilor lui Joe Biden, dar mass-media tace.

2 comments

  1. Bun articol. Dar ai uitat sa precizezi sursa de informatii. De fapt, in Romania este ceva caracteristic voua, “jurnalistilor”.

    Like

    • Nu exista “sursă” din moment ce informația este publică. Articolul este scris de mine, deci sursa sunt eu. Mai bine cauți informația pe google, înainte să mănânci rahat Turcescu.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s