Campanie electorală marca PNL în Teleorman, în plină pandemie

Mita electorală e sofisticată pe timp de criză: Politrucii nu se sperie de Carcalac19, doar plebea trebuie să se teamă și să se izoleze, voluntarii și activiștii de la PNL se plimbă în Teleorman și dau mită electorală, însoțită de pliante. Am trecut de la ulei, făină, zahăr, la mască și cozonac.

Una e să ajuți populația în aceste vremuri grele, să faci un pustiu de bine în Săptămâna Mare, alta e să-ți faci campanie deșănțată, profitând de pandemie. În loc să vă ocupați de mită electorală, nu ar fi mai bine să susțineți firmele românești? Să reporniți economia României? Să aveți grijă de cetățenii rămași fără venituri?

“Am obtinut, mulțumită unui cititor al paginii noastre, material “proaspăt”, abia scos din punga PNL-istă Din ordinul domnului, nu al lui Dumnezeu ci, probabil al boșilor din partid, PNL Teleorman a găsit soluția: în comuna Buzescu iepurașul PNL-ist a ajuns mai devreme!Dar chiar nu se sesizează nimeni cu privire la riscurile la care sunt supuși cetățenii acestei comune privind infestarea cu COVID-19?! Cum să facă așa ceva în plină pandemie?! Nimeni nu mai zice nimic de măsurile de prevenire privind infestarea cetățenilor?! Aici toate instituțiile abilitate au amuțit?! “Poate sunt vigilente instituțiile competente” – K.W.I.”, scrie pe pagina de Facebook Alexandria Liberă

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1453802208161834&id=819450981596963

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s