Campionul la box, David Rodriguez, dezvăluiri înfricoșătoare despre pedofilia la nivel înalt.

Multiplu campion la categoria grea în SUA, boxerul David Rodriguez, un om care face parte din anturajul multor vedete cunoscute, confirmă toate informațiile conform cărora există o operațiune în desfășurare de destructurare a rețelelor de trafic de persoane și pedofilie la nivel înalt.

Vă las videoul integral, postat de el pe Instagram, și vă traduc esențialul:

[wpedon id=534]

Video-ul postat de David Rodriguez pe Instagram ieri

-Acum, când vorbim, este în desfășurare o operațiune uriașă, la nivel global, de destructurare a rețelelor de trafic de persoane și de pedofilie la nivel înalt.

-Rețeaua aceasta uriașă de pedofilie și trafic de persoane duce la Hollywood. Hollywoodul va fi destructurat. Va fi șocant să aflați ororile la care s-au dedat celebritățile, odată ce operațiunea va fi încheiată și informațiile vor apărea în public. Oameni cu care am stat la masă, nume grele din sport, Hollywood, politică, fac aceste lucruri bolnave. Lucruri atât de bolnave, încât vi se va face greață și rău fizic după ce le veți afla.

-Știu că mulți îl urâți pe Trump, dar Trump este vârful de lance al acestei operațiuni extraordinare și toate drumurile duc la fundația Clinton, la Epstein și Weinstein. Weinstein a început să vorbească acum, dă informații despre rețea, celebritățile toarnă informații despre alte vedete.

-Da, se fac ritualuri de sacrificare a copiilor, în care copiii sunt torturați pentru ca oamenii ăștia bolnavi să își producă adrenochrome-ul. Da, există, e real, am văzut cu ochii mei cum arată persoanele din anturajul meu înainte și după ce consumă adrenochrome. Odată ce nu mai consumă, pare că îmbătrânesc 30 de ani într-o lună.

-Au fost trimise nave de luptă către Filipine pentru a vâna cartelurile de droguri. Peste tot, sunt destructurate și rețelele de trafic de droguri, nu doar de persoane. Abia aștept să văd cum pică toți ca piesele de Domino.

[wpedon id=534]

3 comments

 1. Nu are sens deloc sa iasă public cu un asemenea speach înainte sa se întâmple!!!
  Chiar nu pot crede ca ar face asta înainte ca operațiunea să se desfășoare sau sa se încheie. E ca și cum într-o piață printre care hoții se plimba nestingheriți printre oameni și tarabe deodată vine politia cu toate sirenele disponibile. Normal ca hoții vor fi avizați și hocus pocus vor dispărea – a se înțelege cor ascunde orice dovada incriminatoare. Tind sa cred ca face o parodie a tuturor “teoriilor conspiraționiste” actuale.

  Like

 2. Crede-mă că mi-aș dori să fie doar conspirație, încerc să depășesc disonanta cognitiva în care mă aflu datorită dovezillor grăitoare, chiar dacă nu mai cred că e doar conspirație, însă în adâncul sufletului încă sper să fie, altfel realitatea e prea crunta pt cineva (eu) care tocmai iese din bulă. Asta fiind contextul totuși nu pot să îmi explic de ce ar ieși așa public înainte să se întâmple???

  In altă ordine de idei dacă exista această operațiune atât de ampla de “salvare” totuși de ce lucrurile nu se mișcă? Concret.

  Unele canale de “teorii conspiraționiste” spun ca oculta este infiltrata în absolut toaaaate organizațiile și instituțiile și companiile și corporațiile mari ale lumi, în aparatele de stat, în justiție, în medicină, în știința, în sport, în entertainment, in religie, adică absolut în TOT. Dacă atât de mare și puternica e magaoaia asta satanica, ce șanse ar avea orice “organizație” să o doboare?

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s